Barnvagnskungen

Efter ägarbytet av Barnvagnskungen, så har vi bytt ut den gamla designen på hemsidan, och satsar modernare. Detsamma gäller även sortimentet av varor som innehåller en hel del nytt, fräscht, billigt, modernt och även udda design, som de flesta inte sett tidigare, både avseende barnvagnar och övriga produkter. Vi satsar på alla barnfamiljer, unga som gamla, förstagångs-föräldrar som flerbarns-föräldrar. Vågar man inte sticka ut, och förändra sig, och erbjuda något helt nytt på marknaden, så blir man gärna fast i mönstret med standardprodukter.

Då vi försöker hålla nere omkostnader mm, för att på så sätt kunna erbjuda mer konkurrenskraftiga priser, så har vi ingen telefonsupport, utan hanterar all kundservice via e-post. Vi svarar dock snabbt på era mail, som längst inom 48 timmar.

Att hitta rätt bland alla barnvagnar kan vara en ren djungel. Det finns många varianter och modeller; sitt- och liggvagnar, kombi- och tvilling/syskonvagnar och sulkys. Vi har det mesta för vilka behov du än har.

Vi har försökt koncentrera oss på att ta fram barnvagnar med god kvalitet till rimlig kostnad, och även med lite mer unika designer och färger än de mer vanliga, för att kunna tillgodose våra kunder på bästa möjliga sätt. Välj en som passar just dig!

Det är ju av stor betydelse att ni trivs med er barnvagn och hur den ser ut, för den kommer ju att vara en del av er vardag.

Därför känns det bra att kunna erbjuda så fördelaktiga priser, utan att för den skull ge avkall på kvaliteten. Och att även kunna erbjuda en mängd olika färger och mönster, så att du som konsument skall kunna få en barnvagn för just ditt tycke och smak. En annan aspekt att ta hänsyn till när det gäller köp av barnvagnar, är den relativt korta tid man använder dessa.

Här finns som sagt olika typer av barnvagnar, oavsett om du är ute efter en större, eller en som är liten och smidig, och för samtliga gäller att säkerhet och kvalitet är av högsta prioritet.

Samtliga barnvagnar är godkända enligt EU standard.

Enligt svensk lag skall barn som är kortare än 135 cm använda särskild skyddsanordning avsedd för barnets ålder, vikt och längd. Detta kan vara babyskydd, bilbarnstol, bältesstol eller bälteskudde. Våra bilbarnstolar är godkända enligt EU standard.

För samtliga varor gäller 12 månaders garanti.

 


Allt material på denna websida är skyddat enligt lagen

 


 

 

 

Left Menu Icon
Logo Header Menu